Barnerettsbloggen har opplevd et hackerangrep og er midlertidig nede

Vi ønsker å informere dere om en uventet hendelse som har rammet vårt nettsted, www.barnerettsbloggen.no. Dessverre har vi nylig blitt utsatt for et hackerangrep, som har resultert i midlertidig nedetid for vår nettside. Vi beklager for eventuelle ulemper dette måtte medføre og ønsker å forsikre dere om at vi arbeider hardt for å gjenopprette normal drift så raskt som mulig.

Hackerangrep er dessverre en realitet i dagens digitale verden, og selv om vi har tatt betydelige forholdsregler for å beskytte vårt nettsted, har en dedikert angriper funnet en sårbarhet. Vårt team av eksperter jobber nå sammen med sikkerhetsfirmaer for å undersøke angrepet, styrke sikkerheten og gjenopprette nettstedet til sin normale tilstand.

Vi forstår at mange av dere er avhengige av vårt nettsted for viktig informasjon og ressurser om barnerettigheter, og vi beklager igjen for den midlertidige ulempen. Andre nettsteder, inkludert dette, advokatwulff.no mm er fortsatt oppe.

Vi forventer at gjenopprettingsprosessen kan ta noe tid, ettersom vi forsikrer oss om at alle sikkerhetshull er tettet, og at nettstedet er trygt for våre lesere. Vårt hovedmål er å gjenopprette nettstedet på en sikker måte, slik at vi kan fortsette å levere kvalitetsinnhold om barnerettigheter.

Vi takker for deres tålmodighet og støtte mens vi arbeider for å løse denne situasjonen. Vi er fast bestemt på å komme tilbake enda sterkere og fortsette vårt viktige arbeid med å fremme barnerettigheter og bevissthet om dette viktige temaet.